Verbintenissenrecht, bijzondere overeenkomsten, contractenrecht

Advocaat Ingrid De Muyt heeft zich gespecialiseerd in verbintenissen- en contractenrecht. U bent steeds welkom na afspraak in ons kantoor te Maldegem, op een boogscheut van Brugge.

Uw medecontractant betaalt niet, heeft zijn werk slecht uitgevoerd, heeft schade berokkend, voert zijn prestaties niet of laattijdig uit, het geleverde goed of product is gebrekkig?

Advocaat Ingrid De Muyt kan u adviseren en bijstaan bij allerlei geschillen die kunnen ontstaan bij de uitvoering van overeenkomsten van allerlei aard, zoals overeenkomsten van huur, koop, lening, aanneming, bouw.

Het Vlaamse Woningdecreet is in werking getreden op 1 januari 2019 en ook het algemeen contracten- en verbintenissenrecht wordt binnenkort grondig hervormd. Advocaat De Muyt volgt de geplande wetswijzigingen op de voet op en volgt opleidingen teneinde u met parate kennis te kunnen  bijstaan.

  • De komende hervormingen van het verbintenissenrecht: wat verandert? (juni 2018)
  • Het nieuwe huurrecht (augustus 2018)
  • Recente rechtspraak omtrent aansprakelijkheid van bouwactoren (2017)
  • Verzekering van bouwrisico’s en bouwaansprakelijkheden (2017)
Ingrid De Muyt

Vrijblijvend juridisch advies?

In een productief kennismakingsgesprek wordt uw probleem of vraag besproken en juridisch ingekaderd. Met duidelijke informatie omtrent kosten en erelonen.